Kinderopvang

Kibeo biedt baby-, peuter- en buitenschoolse opvang voor kinderen tussen de 0 en 13 jaar. De opvang is ook toegankelijk voor kinderen die geen leerling zijn van het Stelleplankier. Er zijn drie groepen: een  0-4 groep en 2-4 groep van maximaal 16 kinderen en een 4- 13 groep van maximaal 22 kinderen. Door de goede samenwerking met de school voelt je kind zich snel thuis! 

Peuter-Kleutergroep

Elke maandag komen de peuters en kleuters tijdens schoolweken een deel van de dag samen om van én met elkaar te leren. In de peuter-kleutergroep werken de kinderen aan hetzelfde thema en doen ze gezamenlijke
activiteiten. De peuters worden zo op een speelse manier uitgedaagd om zich verder te ontwikkelen en worden nog beter voorbereid
op de basisschool. Ze leren alvast de leerkracht en toekomstige klasgenootjes kennen, wat de overstap naar de kleuterklas
klein maakt zodra een peuter 4 jaar wordt.
De leerkrachten van groep 1-2 en de (senior) pedagogisch medewerker van Kibeo zorgen gezamenlijk voor een verantwoord en uitdagend programma.

BSO

De BSO zit in hetzelfde gebouw als de school en is 5 dagen per week open van 14.00 tot 18.30 uur.  Op de BSO wordt gewerkt met het gevarieerde activiteitenprogramma DoenKids.
Tijdens de schoolvakanties kunnen kinderen genieten van leuke activiteiten op de VakantiemiX op maandag, dinsdag en donderdag van 7.30 tot 18.30 uur.

We hebben goede contacten en stappen over en weer bij elkaar binnen.

Info en contact

Wil je kijken of Kibeo bij je past?
Je bent van harte welkom voor een rondleiding. Je kan hiervoor een afspraak maken met Annemieke de Looff via a.delooff@kibeo.nl of binnenstappen bij Kibeo Hovenierstraat.

Aan de BSO zijn kosten verbonden. De hoogte is afhankelijk van uw inkomen. Op de website van kibeo vind je rekenvoorbeelden en kun je online uitrekenen wat opvang in jouw situatie gaat kosten.