groep 1-2

Welkom op de pagina van groep 1 en 2

 

Groep 1&2 is dit schooljaar gestart met 25 leerlingen. In groep 2 zitten momenteel 14 leerlingen en groep 1 is gestart met 11 kleuters. In de loop van het schooljaar komen er steeds kinderen bij die 4 jaar worden. We verwachten dat onze groep 1&2 in juli zal bestaan uit 37 kinderen. Omdat dit een erg grote groep is hebben we vanaf het begin van het schooljaar een onderwijsassistent.

We werken in groep 1&2 thematisch. Alle activiteiten worden gekoppeld aan het thema dat op dat moment centraal staat in de groep.De doelen die we willen behalen staan in onze thema-planners.

Na de zomervakantie zijn we begonnen met het thema: een nieuw schooljaar. De komende maanden staan onder andere de thema’s: de tandarts, reis mee (Kinderboekenweek), herfst, sinterklaas en kerst op de planning.

We spelen, werken en leren in de gecombineerde groepen 1&2 waar mogelijk samen.

We hebben twee juffen: maandag t/m woensdag is juf Carla in de klas en op donderdag en vrijdag is juf Saskia onze juf. De hele week is juf Angela onze onderwijsassistent in de klas. Er zijn er dus altijd twee juffen aanwezig. De kring wordt regelmatig opgesplitst en ook is er tijd om te werken in kleine groepjes.